Palma, 9 de juny 2021 

Benvolguts pares, mares i tutors/es legals: 

Amb motiu de col·laborar amb les missions escolàpies, l’escola ha organitzat una  campanya solidària per sensibilitzar el nostre alumnat damunt la situació de la dona a l’illa  de Cuba.  

El projecte rep del nom de “ARCOIRIS DE MUJER” i pretén empoderar la dona  cubana oferint instruments per a fomentar l’economia domèstica. Pretén acompanyar un  grup d’artesanes, teixidores, cosidores… que elaboren útils per a la llar, joguines,  artesania, collarets… La venda d’aquests productes els hi aporta un suport a la seva  economia domèstica. També cada setmana tenen una formació integral que és un espai  que elles valoren i gaudeixen. 

El nostre objectiu és poder aconseguir 1.000€ perquè es puguin beneficiar 20  dones durant tot un curs. 

Per aquest motiu, des del dia 14 de juny fins al 22 de juny es faran sessions de  conscienciació cap als alumnes, es realitzaran unes postals amb missatges de  recolzament/d’ànim que les farem arribar i una recollida de donatius per poder col·laborar  amb el projecte. 

Agraïm per endavant la seva cooperació, així com el fet de col·laborar amb  nosaltres a treballar al costat dels seus fills/es el valor de la solidaritat.  

Atentament, 

 LA COMUNITAT EDUCATIVA

Circular oficial fes clic aquí