Programa Ciber

Desde Projecte Home Balears fa anys que treballem per a prevenir, atendrer i donar resposta als problemes generats per les adiccions de la Societat Balear mitjançant la investigació i el desenvolupament de programes de prevenció i teràpia. El nostre objetiu és que la persona pugui aconseguir la seva autonomia, creixement personal i una adequada integració sociolaboral.

En els últims anys les conseqüències derivades del mal ús de les Tecnologies digitals han anat cobrant importància, convertint-se en ocasions en un problema que preocupa a famílies, professionals i les pròpies persones afectades. Per tal de donar una resposta a aquesta situació al 2017 es va crear el programa Ciber. Ciber és un Programa de Prevenció indicada i de tractament educatiuterapèutic de l’ús problemàtic i/o abusiu de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. El programa té un doble objectiu general:

– La formació i capacitació a l’entorn familiar en relació amb l’ús saludable de les TTDD

– El tractament educatiu terapèutic davant l‘ús problemàtic de les TICS. Això inclou l’adicció a videojocs i adicció a apostes online, problemàtiques de xarxes socials, mòbil, etc. Si vols saber més sobre aquest programa o consideres que necessites ajuda en relació amb les tecnologies digitals, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres:

sofia@projectehome.com
telf.: 971793750/ 699307531/699307529